Diverse shower

För äldre

Anekdoter, humor, musik, allsång och egna låtar. Tankeväckande reflektioner och saxofonspel varvas med kända låtar som passar erfarna människor.

”SPF Seniorerna i Borlänge kunde konstatera att Bengt Kyllinge är en naturbegåvning vill komiker som driver med såväl sig själv som orterna här omkring. Dessutom är han en mästare på saxofon som ordnar gissningslekar och lockar till allsång med kända låtar. Sällan har det skrattats och sjungits med sådan glädje.”
Dalarnas Tidningar

”Han inledde med en egen komposition och fortsatte sedan med All of me och knöt dem samman med glatt och lättsamt prat, men i detta prat fanns också en djupare mening. Han talade om hur vi människor träffas och bemöter varandra, hur vi många gånger talar förbi varandra och inte stannar upp och inte ger oss tid för ett riktigt möte. Han fortsatte med en fin blandning av melodier där det fanns rum för en hel del gamla härliga Elvis-låtar. Tiden flög iväg… Bengt Kyllinge spelade omväxlande gitarr, saxofon och piano. Många glada minnen väcktes av musiken och av hans lättsamma ordflöde med stänk av allvar. Han fick många, långa och varma applåder och det extra-nummer som klappades fram var en trevlig och lite annorlunda musikgissning.”
Dala-Demokraten

”Kyllinge fungerar som skådespelare, musiker och ståuppkomiker och han blandade in allt detta i sitt uppträdande. Pensionärerna följde noga med i allt som hände och skrattade glatt åt Kyllinges skämt. Stämningen i salen var trevlig. Kyllinge tog även med publiken i sitt framträdande, de fick hjälpa till vid skämten som statister eller var med och spela instrument. Även det var djupt uppskattat. …. en stor del av framträdandet bestod av sång och Bengt spelade både melodier han själv skrivit och sånger som pensionärerna kunde sjunga med i vilket de gärna gjorde.”
Falu-Kuriren