mans- & kvinno-frukost
 

Underhållande tankeväckning kring relationer, jämställdhet,
media, tjejers och kvinnors roller, att trivas med sig själv,
varför kvinnor är så attraktiva, varför starka kvinnor utgör ett
hot för många män.
Kvinnor Kan... Män Kan... också!
Hur har mansrollen förändrats? Att göra karriär och
vara kärleksfull - hur ska vi räcka till? Vad driver oss män?
När är det en fördel att vara man? När är det en fördel att
vara kvinna?
Dessa frågor och mycket mer kommer att ventileras då musik,
Stand Up Comedy och diskussioner varvas för att ta reda ut hur
män och kvinnor kan samverka till en härlighet.

"Det blev en föreställning med många skratt, igenkännande nickar och eftertänksamma funderingar kring nya tankar. ... Bengt Kyllinge, stå-upp-komiker, skådespelare, musiker och artist fokuserade kring jämställdhet och valde att sätta pekfingret på en mängd företeelser som är typiskt manliga eller kvinnliga - och fick publiken att tjuta av skratt"
Dala-Demokraten

"Bengt Kyllinge framförde "en spontant genomtänkt föreställning" där skillnaden mellan män och kvinnor, barn och vuxna blev till komik och publiken vek sig av skratt. .... Stand-up-komikern Bengt Kyllinge framförde en träffsäker föreställning. Han pratade om manliga och kvinnliga ideal, relationer, manligt och kvinnligt tankesätt och allt i en rasande fart."
Avesta Tidning

"Underhållande och tänkvärt om kvinnor och män. .... Det var nästintill fullsatt i församlingsgården när Bengt Kyllinge drog igång en minst sagt underhållande show som präglades av tankeväckanden kring relationer, jämställdhet, tjejers och kvinnors roller. Kåseri varvades med musik och sång i över en timme och publiken bokstavligen vek sig dubbla av skratt ett antal gånger. ... Avslutningen blev bejublad då Bengt slog igång bandspelaren och drog igång allsång. De allra flesta i publiken sjöng med i Bengts hyllning till kvinnan"
Annonsbladet, Dalarna

"Lika snabbt och ofta som infotainer Bengt Kyllinges ord lockar till skratt leder de också till eftertanke"
Hälsinge-Kuriren

"Bengt Kyllinge visade sig vara en utomordentlig entertainer...Några publikröster efteråt. -Lyhörd, rolig, sympatisk, jämlik. Konstigt att han är singel."
Ljusnan