för äldre
 

Jag uppträder på pensionärsträffar och dagträffar där jag blandar
humor, egna låtar, välkänd musik och allsång med kända låtar.

”Han inledde med en egen komposition och fortsatte sedan med All of me och knöt dem samman med glatt och lättsamt prat, men i detta prat fanns också en djupare mening. Han talade om hur vi människor träffas och bemöter varandra, hur vi många gånger talar förbi varandra och inte stannar upp och inte ger oss tid för ett riktigt möte. Han fortsatte med en fin blandning av melodier där det fanns rum för en hel del gamla härliga Elvis-låtar. Tiden flög iväg... Bengt Kyllinge spelade omväxlande gitarr, saxofon och piano. Många glada minnen väcktes av musiken och av hans lättsamma ordflöde med stänk av allvar. Han fick många, långa och varma applåder och det extra-nummer som klappades fram var en trevlig och lite annorlunda musikgissning.”
Dala-Demokraten

"I samband med tisdagslunchen för daglediga i Avesta församlingshem medverkade Bengt Kyllinge och spred både glädje och värme till publiken. .... Bengts underfundiga humor där han berättade historier om såväl sin son som sin dotter fick många att dra på smilbanden och skratta igenkännande"
Dala-Demokraten

"Som avslutning på programmet bjöd Kyllinge upp till allsång och publiken var genast med på noterna. När uppträdandet var slut så fick han mycket beröm av åhörarna som av allt att döma tyckte det var en mycket lyckad tillställning"
Avesta Tidning

"Kyllinge fungerar som skådespelare, musiker och ståuppkomiker och han blandade in allt detta i sitt uppträdande. Pensionärerna följde noga med i allt som hände och skrattade glatt åt Kyllinges skämt. Stämningen i salen var trevlig. Kyllinge tog även med publiken i sitt framträdande, de fick hjälpa till vid skämten som statister eller var med och spela instrument. Även det var djupt uppskattat. .... en stor del av framträdandet bestod av sång och Bengt spelade både melodier han själv skrivit och sånger som pensionärerna kunde sjunga med i vilket de gärna gjorde."
Falu-Kuriren

"Bengt Kyllinge som svarade för dagens underhållning talade på ett mycket underhållande sätt om transporter, klimat och mat, varvat med egen musik. Det ledde till många igenkännande skratt bland kvinnorna som samlats i Husby wärdshus."
Dalabygden