än du då?
 

En humoristisk och musikalisk teatershow om att
Finna den rätta, Kärlek och Manligt/Kvinnligt
En intensiv blandning av sång, musik, stand up och
dramatik.

Av och med: Bengt Kyllinge och Cecilia Kyllinge

 

Vi berör drömmen om den perfekta partnern, snackar krogkultur och kommunicerar om hur svårt det kan vara att kommunicera.
Vi får möta Medea från den grekiska mytologin på en blinddate med Conrad Jansson från Norberg. I en annan scen frågar vi oss om man kan våga avstå från någon som inte är 100% perfekt för att istället kanske kunna möta sina drömmars fulländade partner. Att det blir manlig striptease är ren bonus.

Tankeväckande och rolig underhållning om stora frågor. Vi bjuder på omvälvande upplevelser och allsång.
Största delen av musiken är signerad Bengt Kyllinge.

 

E-post från arrangör: "Tack för en suverän underhållning. Det blev succé, temat stämde in så bra i vårt sammanhang. Ni är bara bäst!"
 

Cecilia Kyllinge har arbetat som skådespelare i bl.a. Stockholm och Los Angeles. Hon har medverkat i TV-serier (Vita Lögner och Dr Mugg med Markoolio), långfilmer (ex. ”Farligt Förflutet” med Regina Lundh och "Pretty Cool" en amerikansk komedi) och på flera teaterscener. Hon har samarbetat med bl.a. Josef Fares, Peter Settman, Janne ”Loffe” Karlsson, Jörgen Lantz m.fl. Nu bor Cecilia med Bengt i Dala-Husby i Dalarna.

 

Bengt Kyllinge frilansar som skådespelare, musiker och komiker. Han gör shower om manligt-kvinnligt, Elvis Presley, Livets mitt m.m. Bor med Cecilia i Dala-Husby i Dalarna

 

Föreställningens längd är ca 1 timme men kan anpassas efter behov. Vi kommer delvis att spela utan mikrofonförstärkning.